Ένα κουτί δώρο για τη μαμά: MommyBox

Ένα κουτί δώρο για τη μαμά: MommyBox

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να δώσεις σε μία μέλλουσα ή μια νέα μαμά;

Εκτός από το παιδί της βέβαια που εννοείται πως αυτό είναι το καλύτερο δώρο στον κόσμο υπάρχει και κάτι άλλο που πρόσφατα ανακάλυψα. Αλλά θα σας μιλήσω σε λίγο για αυτό το δώρο. Ας πάρουμε τα πράγματα απ΄ την αρχή. Είναι γεγονός πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώνεις μια εγκυμοσύνη όλοι σπεύδουν και σε γεμίζουν με όμορφα δωράκια για το παιδάκι σου και αυτό συνεχίζει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης σου και κορυφώνεται την μέρα που το φέρνεις στον κόσμο . Και για πολύ καιρό όλα περιστρέφονται γύρω από το μικρό σου. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι; Έτσι κάπου εδώ ξεχνάμε να ασχοληθούμε λίγο και με την μανούλα. Μια μανούλα πολύ κουρασμένη, συναισθηματικα φορτισμένη , αλλά τρισευτυχισμένη.

Εσύ λοιπόν μαμά που είσαι κουρασμένη που τρέχεις όλη μέρα πάνω κάτω που είσαι νοικοκυρά, μαγείρισσα, ψυχολόγος, δασκάλα, σύζυγος, γιατρός, σοφέρ και πολλά πολλά άλλα δεν νομίζεις πως χρειάζεσαι και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου;

Τώρα θα μου πεις αυτό είναι αδύνατο. Και γω αυτό έλεγα. Όμως σιγά σιγά στην πορεία βρήκα τον τρόπο να ξεκλέβω έστω και λίγη ώρα για μένα. Έτσι προσπαθώ να βάζω πράγματα στο πρόγραμμα μου που να ικανοποιούν τις δικές μου ανάγκες. Και εδώ έρχομαι να σας αποκαλύψω τον λόγο που έγραψα αυτό το άρθρο και το δώρο που σας ανέφερα πιο πάνω. Στα χέρια μου πήρα ένα όμορφο κουτί το οποίο μέσα του εκρύβε εκπλήξεις που με έκαναν να νιώσω όμορφα και να χαμογελάσω. Γλυκιές μυρωδιές σε κατακλύζουν από την πρώτη στιγμή που το ανοίγεις. Ανάμεσα στα προϊόντα θα βρεις ένα σημείωμα που σε ενημερώνει για το περιεχόμενο του κουτιού αλλά και για το γεγονός πως όλα τα προϊόντα είναι φυσικά και οργανικά. Ο ιδανικός τρόπος για να φροντίσουμε τον εαυτό μας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί μανούλες μου είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε καλά σε αυτό το μαγικό ταξίδι της μητρότητας.

Το όνομα αυτής της όμορφης και πρωτότυπης ιδέας για τα κυπριακά δεδομένα;

MOMMYBOX

Το MommyBox είναι ένα κουτί που περιέχει οργανικά προϊόντα περιποίησης για μέλλουσες και νέες μανούλες. Μπορείς να το πάρεις μία φορά , κάθε μήνα η όπως εσύ επιθυμείς. Βέβαια αν θες μπορείς πολύ εύκολα να αγοράσεις μεμονωμένα τα προϊόντα . Το ηλεκτρονικό e shop είναι πραγματικά πολύ εύκολο στην χρήση και η ιστοσελίδα όμορφη και καλαίσθητη. ΝΙώθεις την αγάπη που κρύβεται μέσα σ’ αυτή την εξαιρετική ιδέα από την αρχή.

Για να σου δώσω μια εικόνα, δες πιο κάτω αυτά που είχε το κουτί μου:

Mommy Body Butter by Gaia Olea:

Donkey’ Milk Face Soap:

Organic Rosewater Face & Body mist:

Love Yourself Heart Bracelet:

Υ.Γ 1ο.: Ναι, υπάρχουν και δωράκια για το μικρό σου θαυματάκι.

Beeswax Baby balm:

Handmade knitted Bunny:

Υ.Γ 2ο: Γλυκιά μου Άντρια σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να γνωρίσω το MommyBox και μπράβο σου για αυτή την υπέροχη ιδέα. Έχεις όλη την υποστήριξη μου. Αγαπημένες μου δοκιμάστε το και θα νιώσετε αμέσως ξεχωριστές. Εγώ τουλάχιστον αυτό ένιωσα!

Website: https://mommybox.com.cy/

Instagram: https://www.instagram.com/mommybox_cyprus/

Facebook: https://www.facebook.com/mommyboxcyprus

Ειρήνη Καραγιώργη

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shopping Cart (0)

Cart