Ντύσε την κοιλιά!

Ντύσε την κοιλιά!

Γιατί να αγοράσεις ρούχα εγκυμοσύνης;

9 μήνες!

 Για 9 μήνες η κοιλίτσα μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνει ένα μικρό πλασματάκι. Μία νέα ζωούλα, ένα μικρό θαυματάκι. Μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες στην ζωή μίας γυναίκας. Υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο απ ΄αυτό; Θα σου απαντήσω εγώ μετά από δυο παιδιά, όχι δεν υπάρχει.

Ναι δεν είναι όλα ρόδινα, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην διαδρομή αυτή, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το ζήσουμε στο μέγιστο. Πως δεν πρέπει να βιώσουμε την κάθε ξεχωριστή στιγμή με όλα όσα φέρνει μαζί της.

SERAPHINE©

Μία από τις τεράστιες αλλαγές είναι το σώμα μας. Βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και βλέπει τις αλλαγές να έρχονται σιγά σιγά. Και είναι λογικό. Έτσι πρέπει να είναι. Η κοιλίτσα μεγαλώνει, το στήθος φουσκώνει, τα πόδια και η μέση πονάνε. Το πρόσωπο φουσκωμένο και κουρασμένο από τους μαύρους κύκλους της αυπνίας. Και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που ανοίγεις την ντουλάπα και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Τα περισσότερα σου ρούχα δεν σου μπαίνουν και αυτά που σου κάνουν δεν νιώθεις ότι σε κολακεύουν και ταυτόχρονα δεν είναι και άνετα.

Θυμάμαι όταν ήμουνα καλεσμένη κάπου και έπρεπε να ντυθώ λίγο πιο επίσημα , έτρωγα ώρες στην ντουλάπα μου μέχρι να βρω κάτι που θα με έκανε να νιώθω και όμορφα αλλά και άνετα.

Αλλά και πάλι απλά συμβιβαζόμουνα, και ξανακοίταζα στον καθρέφτη και γυρνούσα απ την άλλη.

Για αρχή να σου πω. Είσαι πανέμορφη. Αυτό μην το ξεχνάς ποτέ. Φέρνεις εις πέρα μία από τις πιο δύσκολες αποστολές της ζωής σου. Για αυτό λοιπόν μην αποστρέφεις το βλέμμα σου από τον καθρέφτη. Αγκάλιασε το σώμα σου και αγάπησε το με τα νέα δεδομένα.

Για αυτό λοιπόν ΝΑΙ, αξίζει να επενδύσεις σε κομμάτια για την ντουλάπα σου που να είναι εξειδικευμένα  για την περίοδο αυτή.  Οφείλεις να κάνεις κάτι για σένα και για την όμορφη κοιλίτσα σου. Πιο κάτω θα βρεις 7 λόγους για τους οποίους αξίζει να αγοράσεις ρούχα εγκυμοσύνης.

  SERAPHINE©

1.Τα άνετα ρούχα θα σε βοηθήσουν να νιώθεις λιγότερη δυσφορία και θα κάνουν τις δυσκολίες τις εγκυμοσύνης πιο εύκολες. Τα σφιχτά ρούχα, ειδικότερα γύρω από την μέση μπορεί να βλάψουν και την μαμά και το μωρό. Καλύτερα να φοράς ελαφριά ρούχα για να είσαι πιο flexible.  

 

2.Ειδικά υφάσματα, σχεδιασμένα να έχουν την απαραίτητη ελαστικότητα για να επιτρέπουν στην μαμά να έχει τον χώρο και την σωστή ανάσα έτσι ώστε το σώμα και το μωρό να χαλαρώνουν.  Η σωστή ανάσα έρχεται όταν διαλέγουμε το σωστό ύφασμα και το σωστό ρούχο.

 

3. Τα ρούχα εγκυμοσύνης δεν είναι απλά  χρήσιμα κατά την περίοδο κύησης αλλά και μετά όταν γίνετε νέα μαμά. Τα σουτιέν και τα μπλουζάκια θηλασμού επιτρέπουν την εύκολη σίτιση χωρίς να δυσκολεύουν εσάς ή το μωρό σας.  Με τα ειδικά σχεδιασμένα αυτά ρούχα μπορείς να θηλάσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

 

4.Στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, καθώς η κοιλιά σας γίνεται όλο και μεγαλύτερη, χρειάζεστε όλη την υποστήριξη που μπορείτε να πάρετε για να απαλύνετε τον συνεχή πόνο στο σώμα. Τα ρούχα εγκυμοσύνης σας προσφέρουν αυτή την επιπλέον υποστήριξη και σας επιτρέπουν επίσης να κινείστε πιο ελεύθερα και άνετα.

 

5.Αρκετές γυναίκες παραπονιούνται ότι έχουν εξάψεις και έντονο ιδρώτα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, οπότε για να το αποφύγετα αυτό φορέστε ελαφριά ρούχα. Τα πολύ στενά ρούχα θα σας πνίξουν και θα νιώσετε την ζέστη σε εκτεταμένο επίπεδο.

 

6.Να είσαστε σίγουρες ότι και μετά τον τοκετό θα σας φανούν χρήσιμα, αφού το σώμα χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επανέλθει.

 

7. Όμορφα και μοδάτα ρούχα που ταιριάζουν σωστά. Ωραία χρώματα και σχέδια με την κατάλληλη εφαρμογή , για να φαίνεσαι  στα καλύτερα σου ακόμη και στην εγκυμοσύνη.

 

      SERAPHINE©

ΥΓ: Ζήσε την εγκυμοσύνη σου στο μέγιστο , μην κάνεις εκπτώσεις

 

Shopping Cart (0)

Cart